2011. november 21., hétfő

Gold Filled 9k chic 3-tonusú fülbevaló - Jelenlegi ára: 1 800 Ft


Mérete: 71 mm x 5 mm =4, 1 gr
Ne hagyja ki, megfizethető és igen mutatós darab!!!!
Lictáljon vagy kérje fix. áron így tuti, hogy az Öné lesz!!!
Kitűnő ajándék
Min. 2 db. vagy fix. áron vásárolt ékszer  esetén a posta ingyenes!!
Kérem nézze meg a többi aukciómat is! Folyamatosan töltök  fel  Angliából érkező szebbnél-szebb ékszereket!
A vételár beérkezését követően 24-órán belül történik a postázás ajánlott, elsőbbségi küldeményként.
Kérem, hogy a vételárat a licit zárása után három max. öt  banki napon belül a megadott számlaszámra       befizetni szíveskedjék. (Én gyors vagyok, kérem legyen Ön is  az). Amennyiben ezt nem tudja a licitáló teljesíteni, kérem, hogy a licitálás gomb megnyomása előtt az üzenő falon jelezze. (mindent meg lehet beszélni).
Az „ eltűnő”, nem fizető, nem jelentkező, „ szórakozó” nyertes licitáló negatív értékelést kap, természetesen a VATERA ügyfélszolgálatának egyidejű értesítése mellett.
Ha van egy kis ideje,   kérem olvassa el az alábbiakban leírtakat.
Mit kell tudni a töltött aranyról?
Amikor döntenek, hogy aranyat vásárolnak azt különböző szempontok szerint teszik.
A legnépszerűbbek természetesen a tömör arany ékszerek, de ezek nagyon drágák.
Amerikából behozott technológia  szerint  Európában,   Svájcban és Olaszországban kezdték el alkalmazni a  „ Gold Filled” magyarul  „ töltött arany” ékszerkészítő eljárást.
A diffúziós eljárás lényege, hogy az aranyat nagy nyomáson és magas hőmérsékleten egybeolvasztják a hordozó fémmel majd a réteget görgetéssel vagy egyéb módszerrel az előírt vastagságúra növeltek. Az arany legalább a teljes súly 1/10-ét kell adja.
A diffúziós aranyozás előnye a hagyományoshoz képest az, hogy egy rendkívül vastag kb. 18μ m-es fedő réteg jön létre (a hagyományos aranyozással,   futtatással csak 1-2μ m) a bevont színesfém, legtöbbször vörösréz felületén ami rendeltetésszerű használat mellett akár évtizedekig megőrzi a 9-14-18  karátos arany tulajdonságait úgy kopásállóság, mint a savakkal és maró anyagokkal való közömbösség terén. Egyesült Államokban ezt a technológiát már a múlt század 20-as éveitől alkalmazzák.
Nem okoz allergiás reakciót - mert az ékszer környezet és bőrbarát anyagokból készült,   nikkel mentes ezért fém érzékenyek is hordhatják.
Ezek az ékszerek nem színezik el a bőrt, nem okoznak allergiás tüneteket, bőr irritációt, nem veszítik el fényüket, és színüket, rendkívül kopásállóak. A használat során mindenben megegyeznek az azonos arany ékszerek tulajdonságaival.
Arannyal töltött - Gold Filled - Látványra teljesen megegyezik a valós arany ékszerrel!!!
Az arannyal töltött ékszereké a jövő,   mert  élettartama egy életre szól, rendelkezik minden olyan jellemzővel,   mint a tömör arany  a szilárdság  a tartósság és a szépség  szempontjából, de a tömör arany költségeinek töredékéért.
Kezelési útmutató: Az ékszerek tartós szépségének megőrzése érdekében lehetőleg kerüljük a vegyszerekkel, tisztítószerekkel, gyógyvízzel történő érintkezést! Tisztítás ékszertörlő kendővel vagy langyos vízzel. Tárolás: saját lezárt dobozában.



Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Az aukció vége: 2011-11-28 23:14
. Gold Filled 9k chic 3-tonusú fülbevaló - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése