2012. február 22., szerda

4in1 VITAL CENTER gyümölcentrifuga + AJÁNDÉK! - Jelenlegi ára: 4 900 Ft

Eladó egy VITAL CENTER 4 az 1-ben konyhaeszköz a kiegyensúlyozott táplálkozásért, most ajándák 6 személyes kávéskészlettel!
A gyümölcscentrifuga volt kipróbálva 2-3 alkalommal, viszont a turmixgép, az örlő- és daráló rész teljesen új, még kipróbálva sem volt!  
A nagy teljesítményű Vital Center segítségével percek alatt elővarázsolhat ízletes gyümölcs- és zöldségleveket és frissítő koktélokat.  
A turmixgép kiegészítő a praktikus nanoszűrővel a Vital Center ideális kiegészítője. Ez különösen az apró magvas gyümölcsök feldolgozását teszi lehetővé. A nanoszűrő megszűri a bogyós  gyümölcsök apró magvait, így az elkészült turmix még krémesebb, jobban élvezhetőbb lesz.
Az őrlésre és darálásra szolgáló kiegészítők speciális késekkel készültek.  Külöösen az egészséges nyers saláták vagy reszlet sajtok elkészítéséhez, gabonapelyhek őrléséhez. Lehetőséget nyújtanak daráláshoz, pürésítéshez, őröléshez, passzírozáshoz.
Dobozában, használati útmutatóval, receptekkel várja új gazdáját!
 
A postaköltség csak becsült összeg! Személyes átvétel elsősorban lakcímünkön vagy a Bosnyák téren, illetve megbeszélés szerint még szóba jöhet az Árkád ill. Pólus Center is!


Jelenlegi ára: 4 900 Ft

Az aukció vége: 2012-03-02 11:21
. 4in1 VITAL CENTER gyümölcentrifuga + AJÁNDÉK! - Jelenlegi ára: 4 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése